Vacature

Vacature Tekenaar

 

/Uploads/groupmachiels/files/vacature%20Tekenaar.docx

Machiels Building Solutions is een innovatief productie bedrijf in Genk dat houten woonelementen bouwt. Onze ecologische bouwmethode laat toe om door middel van woonelementen zoals binnenmuren, buitenmuren, vloer- en dak elementen op een snelle en efficiënte wijze goed geïsoleerde HSB gebouwen te monteren.
We zijn een innovatief bedrijf dat volop in de belangstelling staat omwille van de huidige normen betreffende duurzaamheid en ecologisch verantwoord bouwen. Om ons team in Genk te versterken zijn wij op zoek naar :

Tekenaar (M/V)

Je functie :

Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van de architectuurplannen en het aansturen van de machines in de productieafdeling. (CAD/CAM) Je werkt nauw samen met de projectleider en de architect van het desbetreffend project. Tijdens het uitwerken van het project dien je details uit de werken en in een 3D omgeving in te implementeren.

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productie en het begeleiden van de montage op de werf. Alle elementen worden in een 3D omgeving getekend, inclusief alle voorzieningen voor technieken.

Je profiel :

Je hebt ervaring met of kennis van CAD/CAM

Ervaring met Vertex BD is een pluspunt

Je bent in het bezit van een diploma Bachelor in de bouw of gelijkaardig.

Je hebt technisch en bouwkundig inzicht

Je kunt werken met een ERP-pakket en hebt een goede kennis van Microsoft Office

Je kunt zowel in team als zelfstanding werken

Je bent nauwkeurig en gemotiveerd

Je kunt met deadlines werken

Je hebt bouwfysisch inzicht

Aanbod

Je krijgt de ruimte om je takenpakket verder uit te breiden rekening houdend met je eigen ontwikkeling en groei in een jong en dynamisch bedrijf

Wij bieden een functie die garant staat voor uitdaging en een grote mate van zelfstandigheid. Je salarispakket is competitief met diverse extra legale voordelen.

Interesse?

Stuur je CV naar Machiels Building Solutions NV, Ekkelgaarden 16 te 3500 Hasselt tav an.vancampenhout@machiels.com www.machielsbuildingsolutions.be

Vacature Account Manager

 

/Uploads/groupmachiels/files/Account%20Mgr%20MBS%20120517.docx

Machiels Building Solutions in Genk realiseert projecten in houtskeletbouw, van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur. De prefabricatie van houten bouwelementen in de eigen productiehal garandeert een uiterst snelle en milieuvriendelijke uitvoering. De bouwelementen worden gemonteerd tot bijna-energie neutrale (BEN) of passieve gebouwen voornamelijk voor de utiliteitsbouw. Deze unieke bouwmethode biedt naast diversiteit in architectuur en vormgeving en een gezonde leef-en werkomgeving, een uitzonderlijke energiezuinigheid met daardoor lage kosten op termijn. Om ons team in Genk te versterken zijn wij op zoek naar :

Account Manager 

Uw functie:

Als  Account Manager bent u verantwoordelijk voor het succesvol lanceren van het productassortiment  van houtskeletbouwelementen van MBS in zowel nieuwbouw als renovatie. Op basis van een marktonderzoek zet u de resultaten om in een verkoop actieplan.

U realiseert de afgesproken verkoopobjectieven door actief te prospecteren binnen de utiliteitsbouw- en renovatiemarkt. U ontwikkelt een eigen klantenbestand in heel België.

Uw bestaande ervaring en netwerk binnen de brede bouwwereld zal hier zeker toe bijdragen.

U onderhoudt relaties met architecten, projectontwikkelaars, aannemers en sociale woningmaatschappijen en bouwt ze verder uit.

U adviseert de verschillende afdelingen van uw klantenkring over het gebruik en de voordelen van de producten en systemen van Machiels Building Solutions.

U staat in voor de uitwerking van gepersonaliseerde offertes in samenwerking met de interne sales medewerker en de calculatieafdeling.

Uw  profiel:

  • U bezit bij voorkeur een bouwkundige/technisch diploma of u kan terugvallen op een ruime ervaring in een gelijkaardige functie;

  • U hebt uw sporen verdiend in de bouw via een verkoopervaring van minimaal 10 jaar;

  • U bent een ervaren onderhandelaar en laat zich niet snel uit het lood slaan;

  • U hebt een uitstekende actieve kennis van het Nederlands en u spreekt vlot Frans;

  • U bent op en top diplomatisch en flexibel ingesteld. Dit stelt u in staat om lange termijn relaties op te bouwen met klanten en om partijen succesvol te laten samenwerken. Kennis van de klantenkring en/of houtskeletbouw is een pluspunt. U bent in staat om totale oplossingen te verkopen in plaats van producten.

 

Informeer je bij de personeelsdienst:                                         

Stuur  uw kandidatuur naar An.VanCampenhout@machiels.com of Machiels Building Solutions NV, Ekkelgaarden 16, 3500 Hasselt of bel voor meer informatie: 011287038

    www.machielsbuildingsolutions.be

Productie Operator

 

Machiels Building Solutions in Genk realiseert projecten in houtskeletbouw, van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur. De prefabricatie van houten bouwelementen in de eigen productiehal garandeert een uiterst snelle en milieuvriendelijke uitvoering. De bouwelementen worden gemonteerd tot bijna-energie neutrale (BEN) of passieve gebouwen voornamelijk voor de utiliteitsbouw. Deze unieke bouwmethode biedt naast diversiteit in architectuur en vormgeving en een gezonde leef-en werkomgeving, een uitzonderlijke energiezuinigheid met daardoor lage kosten op termijn. Om ons team in Genk te versterken zijn wij op zoek naar een :

Productie Operator

Je functie:

Als Productieoperator word je ingeschakeld aan een semiautomatische productielijn voor het assembleren van houten wangen/vloeren/daken.

Je taak kan onder andere bestaan uit het maken van houten frames inclusief beplating, monteren van technische installaties, isolatie, …                                                                                            

Profiel :

Je kan goed in plan lezen

Je bent handig en technisch aangelegd

Je kan goed in een team werken

Je bent bereid in 2 ploegen te werken

Je bent geboeid door de hout/bouw sector.

Interesse?

Informeer je bij de personeelsdienst of mail je cv naar volgend mailadres:

Stuur  uw kandidatuur naar An.VanCampenhout@machiels.com of Machiels Building Solutions NV, Mondeolaan 5, 3600 Genk of bel voor meer informatie: 011 287038                                              www.machielsbuildingsolutions.be

/Uploads/groupmachiels/files/vacature%20productie%20operator1.docx

Vacatures per bedrijf

Selecteer bedrijf

Vacatures per sector

Spreekt deze job je aan?

Aarzel niet en informeer je bij de personeelsdienst:
An.VanCampenhout@machiels.com

Voor jobs bij Machiels Building Solutions kan je je CV sturen naar
jobs.mbs@machiels.com