Ontdek de bedrijven van Group Machiels

Real Estate België: Industrieel

Real Estate België verhuurt 150.000 m² opslagruimten, industriële gebouwen en kantoorgebouwen in Hasselt, Genk, Opglabbeek en Lanklaar. Daarnaast biedt de onderneming 100.000 m² bedrijventerreinen aan op verschillende locaties in Limburg voor de uitbreiding of opstart van industriële activiteiten.

Een duurzame cirkel

Heel wat gebouwen en terreinen zijn vlot bereikbaar via spoorweg of met de binnenscheepvaart. Dit stimuleert bij de lokale bedrijven de keuze voor milieuvriendelijke transportmodi.

Bij de bouw wordt er bovendien steeds rekening gehouden met het milieu. Zo worden de nieuwe gebouwen voorzien van zonnepanelen en energiebesparende technologieën.

Een innovatieve cirkel

De opslagruimten zijn polyvalent en maken een optimale warehousing mogelijk.

Er zijn ook temperatuurgestuurde ruimten voor de behandeling, bewaring, assemblage, bewerking… van alle types van goederen.

Over de ligging van de gebouwen en terreinen is goed nagedacht. Zo wordt een snelle aansluiting op de grote verkeersassen steeds betracht.

Op deze manier worden lokale mobiliteitsproblemen voorkomen. De bedrijven op de industrieterreinen zorgen bovendien voor een extra economische stimulans en tewerkstelling in de regio.

Contact

Real Estate België

Ekkelgaarden 16
B-3500 Hasselt

T +32 11 28 70 70
F +32 11 28 70 51
contact@machiels.com