Real Estate Residentieel

Real estate

Activiteit

Ter Dauten

Group Machiels realiseert in samenwerking met Vestio 40 houtskeletwoningen in Ter Dauten, Diepenbeek. Het ecologisch woonproject met bijna-energieneutrale (BEN) woningen ligt in een gebied van 6 hectare en zal omgeven worden door water en veel groen. Ook de Dautenbeek wordt opnieuw opengelegd, en zal doorheen het hele project lopen.

Bezoek de website

Urbicoon

Urbicoon maakt sinds enkele jaren deel uit van Group Machiels. Urbicoon ontwikkelt en verkoopt investeringsvastgoed in bruisende steden, in eerste instantie Brussel en Antwerpen maar ook andere grootsteden.

Duurzaamheid

Urbicoon ontwerpt en beheert projecten met appartementen, studentenflats en kantoren. De onderneming onderscheidt zich met de ‘Urbicoon-mix’ van beleving, langetermijnvisie en kwaliteit die eigenaars en bewoners moet overtuigen.

Bij de selectie van architecten en bouwbedrijven wordt bijgevolg rekening gehouden met hun ervaring en reputatie inzake comfortabel, betaalbaar en toch eigentijds wonen.

Voorbeelden van dergelijke partners met een visie zijn Vincent Dupont (Atelier 224), architectenbureau LSIE,  DDS +, Jaspers & Eyers, MSA, V+, Trans… Dat zijn zonder uitzondering toonaangevende architecten.

Mobiliteit

Met zijn aanbod aan hoogstaand (investerings)vastgoed speelt Urbicoon in op twee maatschappelijke trends: de hoog blijvende vraag naar kwalitatief investeringsvastgoed en de demografische ontwikkeling van centrumsteden. Die zijn namelijk een magneet voor een breed publiek: mensen ruilen de provincie steeds vaker in voor de stad, omwille van de werkgelegenheid, de mobiliteit en het rijke cultureel-toeristische aanbod.

Bezoek de website

Locatie

België

Antwerpen – UrbicoonBrussel – UrbicoonDiepenbeek – Ter Dauten

 

Contacteer voor meer info

Ter Dauten


Leen Verjans

t. + 32 11 28 70 70
e. Leen.Verjans@machiels.com

Urbicoon


Wim Smeets

t. +32 2 647 00 00
e. Wim.Smeets@urbicoon.be

locaties

5

Units

333