Machiels Building Solutions is innovatief bedrijf in actie

Published on 16/08/2011

Open Bedrijvendag lanceerde in 2010 het concept Vlaamse Innovatie In Actie. Het doel is om in elke provincie een select aantal innovatieve bedrijven in de schijnwerpers te plaatsen. Naar aanleiding van Open Bedrijvendag 2011 is MBS uitgekozen tot één van de Vlaamse topbedrijven inzake innovatie.

Het beleidsplan ‘Vlaanderen in Actie’ van de Vlaamse overheid heeft als doel de economie in Vlaanderen toekomstgericht te ontwikkelen en het concurrentievermogen van de regio te verbeteren door innovatie. 

Open Bedrijvendag 2011 selecteert onder zijn deelnemers in elke provincie een exclusief aantal innovatieve bedrijven - groot en klein - die deel uitmaken van de innovatieve voortrekkers van zijn regio. In het totaal zijn er 53, waaronder 9 Limburgse bedrijven geselecteerd. Machiels Building Solutions heeft de eer om bij de geselecteerden te zijn.

De Open Bedrijvendag 2011 vindt plaats op zondag 2 oktober. Van Group Machiels openen zowel Machiels Building Solutions als Power Composites Limburg de deuren voor het grote publiek.

Bezoek de website van Open Bedrijvendag