Real Estate Residentieel

Real estate

Activiteit

Chili

Group Machiels ontwikkelt in Chili verschillende vastgoedprojecten. Van woningen en appartementen tot de infrastructuur voor commerciële diensten. Dat gebeurt onder de naam Consorcio Inmobiliario San Sebastian (CISS). Het consortium bouwde over de jaren heen een stevige reputatie op in de regio. In 1997 werd het eerste project gerealiseerd in San Sebastian. Vandaag wordt er gewerkt in Chillan, in Concepción en in de hoofdstad Santiago de Chile. De onderneming realiseerde al heel wat woonbuurten (alles bijeen zo’n 6.000 woningen en appartementen).

De vastgoedprojecten creëren een grote indirecte tewerkstelling en spelen in op de continue behoefte aan woongelegenheid. Dankzij Group Machiels  hebben veel Chilenen vandaag toegang tot betaalbare en comfortabele huizen en flats. Elk project draagt bovendien bij tot een duurzame stadsontwikkeling.

Bezoek de website

Peru

Vanuit zijn ervaring in Chili, ontwikkelt Group Machiels ook vastgoed in andere Zuid-Amerikaanse landen. Onder meer in de Peruviaanse hoofdstad Lima. Daar ging in 2016 een eerste vastgoedproject met 2400 nieuwe appartementen van start. Met deze projecten speelt Group Machiels ook hier in op de behoefte aan betaalbare en kwaliteitsvolle huisvesting. De kennis die in Lima wordt opgedaan over het land, de inwoners en hun behoeften, vormt de ideale basis voor de ontwikkeling van andere plannen in Peru.

Locatie

Chili

ChillanConcepción /
Santiago de Chile

Peru

Lima

Contacteer voor meer info

Hendrik Schoebrechts

t. + 32 11 28 70 70
e. Hendrik.Schoebrechts@machiels.com

Verkoop van

1.250 woningen / jaar