Real Estate Residentieel

Real estate

Activiteit

Ter Dauten

Group Machiels realiseert te Diepenbeek een grootschalig bouwproject genaamd “Ter Dauten”.
Het ecologisch woonproject met bijna-energieneutrale (BEN) woningen gebouwd door Machiels Building Solutions ligt in een gebied van 6 hectare en zal omgeven worden door water en veel groen.

Bezoek de website

V-Park

Realisatie van het eco-woonproject V-Park gelegen in Houthalen-Helchteren, bestaande uit 8 hedendaagse, energiezuinige, ruime houtskeletbouwwoningen gebouwd door Machiels Building Solutions.

Bezoek de website

Bloemenbood

Group Machiels realiseert onder de naam “De Bloemenbood” 7 moderne houtskeletbouwwoningen en 5 appartementen te Hoeselt. De energiezuinige woningen worden gebouwd door Machiels Building Solutions.

Bezoek de website

Maves

Realisatie in samenwerking met Vestio van 2 x 6 individuele houtskeletbouwwoningen gebouwd door Machiels Building Solutions in Hechtel-Eksel.

Bezoek de website

In de Bres

Group Machiels realiseert in samenwerking met de Stad Genk het ecologisch en residentieel gelegen woonproject “In de Bres” bestaande uit 10 grondgebonden woningen en 6 duplexwoonsten gebouwd door Machiels Building Solutions. Het erfpachtsysteem maakt het voor jonge gezinnen en alleenstaanden mogelijk om een betaalbare en duurzame woning te verwerven.

Bezoek de website

Urbicoon

Urbicoon maakt sinds enkele jaren deel uit van Group Machiels. Urbicoon ontwikkelt en verkoopt investeringsvastgoed in bruisende steden, in eerste instantie Brussel en Antwerpen maar ook andere grootsteden.

Duurzaamheid

Urbicoon ontwerpt en beheert projecten met appartementen, studentenflats en kantoren. De onderneming onderscheidt zich met de ‘Urbicoon-mix’ van beleving, langetermijnvisie en kwaliteit die eigenaars en bewoners moet overtuigen.

Bij de selectie van architecten en bouwbedrijven wordt bijgevolg rekening gehouden met hun ervaring en reputatie inzake comfortabel, betaalbaar en toch eigentijds wonen.

Voorbeelden van dergelijke partners met een visie zijn Vincent Dupont (Atelier 224), architectenbureau LSIE,  DDS +, Jaspers & Eyers, MSA, V+, Trans… Dat zijn zonder uitzondering toonaangevende architecten.

Mobiliteit

Met zijn aanbod aan hoogstaand (investerings)vastgoed speelt Urbicoon in op twee maatschappelijke trends: de hoog blijvende vraag naar kwalitatief investeringsvastgoed en de demografische ontwikkeling van centrumsteden. Die zijn namelijk een magneet voor een breed publiek: mensen ruilen de provincie steeds vaker in voor de stad, omwille van de werkgelegenheid, de mobiliteit en het rijke cultureel-toeristische aanbod.

Bezoek de website

Locatie

België

Antwerpen – UrbicoonBrussel – UrbicoonDiepenbeek – Ter DautenHouthalen-Helchteren – V-ParkHoeselt- De BloemenboodHechtel-Eksel – Maves Genk – In de Bres

 

Contacteer voor meer info


Leen Verjans

t. + 32 11 28 70 70
e. Leen.Verjans@machiels.com

Urbicoon


Wim Smeets

t. +32 2 647 00 00
e. Wim.Smeets@urbicoon.be

locaties

5

Units

333