Heike Ulburghs, commercieel directeur bij Haven Genk volgt Wesley Mazzei op als algemeen directeur, die overstapt naar Group Machiels.

30.11.2020

Heike Ulburghs, commercieel directeur bij Haven Genk volgt Wesley Mazzei op als algemeen directeur, die overstapt naar Group Machiels.

Haven Genk is een joint venture tussen Group Machiels en Aperam. De tri-modale inland terminal biedt een volledig logistiek dienstenpakket aan voor zowel bulk, stukgoed, als container trafieken.

De raad van bestuur van Haven Genk heeft Heike Ulburghs als nieuwe general manager benoemd. Ulburghs zal deze functie opnemen vanaf 1 januari 2021 terwijl Mazzei verantwoordelijk wordt binnen Group Machiels voor het Industrieel Vastgoed en de Logistieke Business Unit (waaronder zowel Haven Genk, Genk Green Logistics als Port of Limburg, de nieuwe terminal op de voormalige Ford-site, vallen).

“We werken natuurlijk al enkele jaren succesvol samen met Heike en zijn ervan overtuigd dat zij met haar logistieke ervaring en track record de ideale persoon is om Haven Genk te leiden en verder te ontwikkelen. Ik zie zeer uit naar de hernieuwde samenwerking” aldus Mazzei.

Heike Ulburghs studeerde in 2004 af als handelsingenieur waarna ze aan de slag ging bij de logistieke dienstverlener Ahlers. Sinds begin 2019 is ze bij Haven Genk aan de slag als Commercieel Directeur. Ze is een ervaren professional in logistiek en transport, met een sterke focus op multimodale oplossingen en business development.

“De ontwikkeling van zowel Haven Genk als Port of Limburg is van groot belang voor het economisch weefsel van onze regio. Er zal nog meer worden ingezet op de strategisch uitstekende ligging van Genk als duurzaam synchromodaal alternatief en concurrentieel voordeel voor de regio. Samen met al onze werknemers, de aandeelhouders en de beschikbare faciliteiten heeft Haven Genk alle troeven in handen om verder te groeien en een nog belangrijkere rol te spelen als logistieke draaischijf in de regio en daarbuiten”, aldus Ulburghs in de mededeling.

Deel dit artikel